Raktárkirály, kiadó raktárak

Raktárak

Nagy raktár bérlés

 

Gyakorlatilag a családoknál és kisebb vállalkozásoknál előforduló raktározási igényeket maximálisan kielégíti. Több szobás lakás vagy családi ház teljes bútorzata és lakberendezési tárgyai ezekben a nagy méretű, kiadó tárolókban problémamentesen elhelyezhetőek.

Bővebben ...

Közepes raktár bérlése

 

A legnépszerűbb és legkeresettebb bérelhető tárolóink tartoznak ebbe a kategóriába. 9-15 négyzetméteres kiadó raktárakban biztonsággal tárolható egy kisebb lakás teljes bútorzata és dobozolt lakberendezési tárgyai, vagy egy néhány fős vállalkozás 5-10 éves könyvelési iratarchívuma.

Bővebben ...

Bérelhető kis raktár

 

A kis raktárak kategóriába azokat a tároló egységeinket soroltuk be, melyekre bárkinek szüksége lehet élete során, még akkor is, ha egyedülálló vagy átmenetileg (tanulmányi évekre, tudományos munka idejére) tartózkodik Budapesten és a mindennapi életétől távol, kényelmesen...


1 m2 » 2 m2 » 3 m2 » 4
 m2 » 5 m2 » 6 m2 » 7 m2 » 8 m2A kis raktárak kategóriába azokat a tároló egységeinket soroltuk be, melyekre bárkinek szüksége lehet élete során, még akkor is, ha egyedülálló vagy átmenetileg (tanulmányi évekre, tudományos munka idejére) tartózkodik Budapesten és a mindennapi életétől távol, kényelmesen, biztonságban szeretné tudni azokat a kisebb használati tárgyait, melyekre csak ritkán, szezonálisan van szüksége.Az alábbiakban néhány ötlettel megpróbáljuk leírni azt, hogy a mini raktár bérlése milyen tárgyak, eszközök tárolására nyújt tökéletes megoldást:

» szánkó
» bob
» síléc
» horgászfelszerelés
» téli-nyári gumi
» dobozos tetőcsomagtartó 

 

 

További raktáraink:

Közepes raktárak

Nagy raktárak