Raktárkirály, kiadó raktárak

Gyakran Ismételt Kérdések

Keresés

A raktár igénybe vételét rakodóeszközökkel (béka, húzókocsi) térítésmentesen, valamint kiegészítő/kisegítő eszközökkel (doboz, zsák, gyorskötöző, madzag, ragasztószalag) térítés ellenében tudjuk segíteni. Rakodó munkaerő igénybevételére nincs lehetőség.

Nincs! Ön annyiszor jön és megy a raktárához, ahányszor csak akar.

Akár a kapcsolatfelvételt követő 1-2 órán belül (irodai nyitvatartásunk alatt). Ha sikerül kiválasztani a méretben megfelelő, rendelkezésre álló üres bérelhető tárolót, azonnal szerződhetünk és rendezheti a szükséges díjfizetéseket. Ezt követően Önön múlik, hogy ingóságait mennyi időn belül helyezi el a raktárban.

Szinte bármit raktározhat nálunk, kivéve szerves, romlandó, gyúlékony vagy robbanékony anyagokat, kábítószert, fegyvert, ill. erős szagot árasztó anyagokat. Kiadó raktáraink tiszták, szárazak, szellőztetettek és ennek az állapotnak a fenntartását nem befolyásolhatják a beraktározott tárgyak.

A szállításról Önnek kell gondoskodnia, a raktározni kívánt dolgait Önnek kell eljuttatnia hozzánk. Ehhez igénybe vehet akár költöztető céget is. A raktárszobáját csak Ön nyithatja és zárhatja. Raktárunk nagy rakodó-parkolóval rendelkezik ahonnan a raktározni kívánt dolgokat szállítókocsikon, emelőbékák és teherlift segítségével tudja a raktárszobáig eljuttatni. Ez utóbbi eszközök térítésmentesen az Ön rendelkezésére állnak a rakodás idejére.

Minden esetben az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást fogjuk javasolni. Nagyságrendileg, ha átlagos zsúfoltsággal berendezett helyiségekről beszélünk, akkor a különböző méretű lakások berendezési tárgyaira az alábbi méreteket javasoljuk:

6 nm - garzonlakás bedobozolt tárgyai a bútorokkal együtt vagy közepes méretű cég könyvelési anyaga 5-10 évre visszamenőleg
10 nm - 1 vagy 2 szobás lakás berendezése, bútor, sportszerek vagy nagyobb cég könyvelési anyaga 5-10 évre visszamenőleg
16 nm - 3 szobás lakás teljes berendezése vagy kisebb családi ház teljes berendezése a kerti eszközökkel együtt
22 nm - 4 szobás lakás teljes berendezése vagy nagyobb cég irattározott teljes iratanyaga 

Bárkinek, a raktárbérlés magányszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt ideális és biztonságos megoldás az értékeik tárolására.

Ha a raktárszobát magánszemélyként kívánja kibérelni, egy arcképes, személyazonosságot igazoló iratra (szeméyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) és a lakcímkártyára van szükség.
Amennyiben vállalkozás a bérlő, az alábbi iratokra van szükség:
- Cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány
- Aláírási címpéldány
- Az aláíró személy személyi igazolványának másolata

A minimális bérleti időszak 15 nap. Ennél rövidebb időre nem áll módunkban raktárszobát biztosítani. A bérleti időszak nincs maximálva, a 15 nap minimum időszakon túl bármeddig bérelheti raktárszobáját.

A kibérelt önkiszolgáló raktárához csak Önnek van hozzáférése. A saját lakatjához, amivel a raktárszobát lezárja, csak Önnek van kulcsa. A lakatot akár otthonról is magával hozhatja, vagy megvásárolhatja nálunk is az ügyfélszolgálaton.

Tekintettel, hogy a raktárszobát záró lakathoz csak Önnek van kulcsa, a tárgyaihoz kizárólag Ön fér hozzá. A raktárház közös területi be vannak kamerázva, 0-24 órás rögzített megfigyelés van, a személyi őrzés szintén 0-24 órás rendszerű. A raktárház fűtött, száraz, csökkentett portartalmú klímával rendelkezik, így tárgyai sok éven át az eredeti állapotukban maradhatnak. Tekintettel, hogy az őrzött raktárakban sötét van a bútorok, egyéb tárgyak színének kifakulásától sem kell tartani. Összességében elmondható, hogy maximálisan törekszünk arra, hogy az Ön értékei nálunk értékek maradjanak.

Ez csak Önön múlik... Azon, hogy menyire rendszerezetten helyezte el a raktárszobában a dolgokat. Azon, hogy mennyire gyorsan tudja megközelíteni raktárházunkat, mely a 10. kerület szomszédságában, a 8. kerületben található.
A helyszínre érkezést követően gyakorlatilag nincs sorbanállás, nem kell munkatársunkra várni a bejutáshoz, önkiszolgáló módon kezelheti raktárszobáját. Biztonsági okokból a raktárházba történő belépést a rendszerünk a belépőkártya alapján eltárolja, de nem korlátozza. Ön akkor és annyiszor jöhet raktárszobájához, amikor és ahányszor csak akar (a nyitvatartási idő alatt).