Raktárkirály, kiadó raktárak

Épületünk 2019.08.17-20 között ZÁRVA tart!


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentEasyOpenGraph has a deprecated constructor in /home/raktarkiraly/public_html/plugins/content/easyopengraph/easyopengraph.php on line 20

Raktárbérlés magánszemélyeknek a Raktárkirálynál! Nálunk nem csak cégek számára van lehetőség raktárbérlésre, hanem magánszemélyek is bérelhetnek mini raktárakat.

A raktárbérlés magánszemélyeknek ideális megoldás lakásfelújítás, költözés során, de akkor is, ha a téli gumikat, sífelszerelést vagy a szánkókat szeretnék tárolni valahol nyáron. Persze fordítva is remek lehetőség a raktárbérlés magánembereknek, ugyanis télen lehetőségünk van a felfújható kerti medencét, ping-pong asztalt és egyéb olyan eszközöket biztonságos helyen tárolni, ami amúgy csak útban lenne, mert hónapokig úgysem használjuk.

 

Általánosságban elmondható, hogy egy kicsi vagy közepes raktár bérlése magánszemélyek számára elegendő szokott lenni. Cégek számára inkább a nagyobb méretű raktárbérlés javasolt, ahol minden fontos irat, és nem használatos berendezési tárgy elfér.

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések