Raktárkirály, kiadó raktárak

 

Remek lehetőség, raktár bérlés 10. kerület szomszédságában, Budapest egyik központi, könnyen megközelíthető pontján, érkezzen akár tömegközlekedéssel, akár autóval!

Az önkiszolgáló raktárak a 10. kerülettől csak pár méterre találhatók, ahol mindenki kedve és helyigénye szerint eldöntheti, hogy mekkora raktárt szeretne bérelni.

Ha nincs hol tárolni a téli gumikat, a szánkót, a horgászfelszerelést, akkor minden bizonnyal elég egy kis raktárt bérelni. Ezen raktárak az 5nm-től 8nm-ig választhatók.

Ha költözés vagy átalakítás miatt szükség van egy helyre, ahol a lakás bútorzata elfér, akkor a közepes raktárak jelentik a megfelelő választást. Abban az esetben is ajánlott ez a méret, ha vállalkozásunk könyvelési anyagait szeretnénk tárolni valahol.

Abban az esetben ajánlott a nagy raktár bérlése, ha valami oknál fogva egy időre egy teljes családi ház bútorzatát szeretnénk tárolni valahol, vagy esetleg zenei vagy sportszereket szeretnénk elhelyezni biztonságos helyen. Ha kiadó raktárt keres a 10. kerületben, ajánljuk figyelmébe a Raktárkirály közeli telephelyét! Itt akár egy-egy kisebb cég a teljes raktárkészletét is tudja tárolni.