Raktárkirály, kiadó raktárak

Közepes raktár bérlése

 

A legnépszerűbb és legkeresettebb bérelhető tárolóink tartoznak ebbe a kategóriába. 9-15 négyzetméteres kiadó raktárakban biztonsággal tárolható egy kisebb lakás teljes bútorzata és dobozolt lakberendezési tárgyai, vagy egy néhány fős vállalkozás 5-10 éves könyvelési iratarchívuma.

9 m2 » 11 m2 » 13 m2 » 15 m2A legnépszerűbb és legkeresettebb tárolóink tartoznak ebbe a kategóriába. 9-15 négyzetméteres kiadó raktárakban biztonsággal tárolható egy kisebb lakás teljes bútorzata és dobozolt lakberendezési tárgyai, vagy egy néhány fős vállalkozás 5-10 éves könyvelési iratarchívuma.

Ideális továbbá lakáscsere, szét- vagy összeköltözés esetén bútorraktár bérléshez, illetve lakásfelújítás esetén a berendezés megóvása céljából átmeneti tárolásra.A teljesség igénye nélkül néhány további ötlet a használhatóságra:

» nagyobb lakberendezési nászajándékok átmeneti elhelyezése
» cégek állandó vagy eseti (költözés, felszámolás, stb.) iratainak tárolása
» üzlet berendezések, árukészletek ideiglenes raktározása
» hosszabb külföldi munkavállalás, külföldön tanulás esetén ingatlanának személyes tárgyait betárolhatja, így ingatlanát igény szerint bútorozatlanul is bérbe tudja adni, személyes tárgyait biztonságban tudhatja
» bicikli, szörfdeszka, snowboard

 

 

További raktáraink:

Kis raktárak

Nagy raktárak