Raktárkirály, kiadó raktárak

Rólunk és a raktárbérlésről

 

Kamerával és biztonság rendszerrel ellátott belvároshoz közeli önkiszolgáló raktáraink között mindenki talál magának megfelelő méretű tárolóhelyet ahhoz, hogy lakásásnak zsúfoltságát csökkentse, szezonális sporteszközeit, gépjármű tartozékait, kiegészítőit és más ritkán használt értékeit átmenetileg vagy hosszú távon biztonságos, őrzött raktárban tudja. A bérelhető raktár 8. kerületben tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető, saját belső parkolóval rendelkezünk ahonnan kényelmesen megoldható a rakodás.

A raktározásnak ez a formája az Egyesült Államokban már több évtizede elterjedt és hasznosságának, praktikusságának köszönhetően mára már egyre több Európai országban is rohamosan terjed. A miniraktár bérlés 8. kerületben, Budapesten  méretüknél fogva bárki számára megfizethető áron elérhetőek, ugyanakkor száraz, állandó hőmérsékletű, sötét helyiségekben, biztonságos tárolást tesznek lehetővé. Mivel a kibérelt helyiségeket a bérlő a saját lakatjával látja el, így annak hozzáférése is egyedül az ő számára lehetséges. A beléptető kártya segítségével a raktárház nyitvatartási időben bármikor látogatható, így a tárolt eszközökhöz könnyen hozzáférhet. A be-, ill. kiköltözés során a szállítást, rakodást segítő eszközök (béka, húzókocsi, stb.) térítésmentesen rendelkezésre állnak.

Vállalkozásunk törekszik arra, hogy ebben a piaci szegmensben a legtöbb ügyfelet megnyerje, és őket a legnagyobb elégedettségükre, magas színvonalon, reális áron, hosszú távon kiszolgálja