Raktárkirály, kiadó raktárak

A Self Storagekifejezés igen hangzatos és nagyon elterjedt a mindennapi nyelvhasználatban. De mit is jelent valójában ez a szókapcsolat?  Lefordítva azt jelenti, hogy saját tároló azaz önkiszolgáló raktár. Ilyenkor nem egy, a házunkhoz vagy lakásunkhoz tartozó raktárra vagy tárolóra kell gondolni, hanem kiadó raktárakra, melyeket bárki kibérelhet.

Ezekhez a bérelhető raktárakhoz másnak nincs kulcsa rajtunk kívül, számunkra idegenek nem férhetnek hozzá az értékeinkhez, nem keveredik össze a holmink máséval. Ezek mind külön bejáratú, zárható, szellőztetett, tiszta és őrzött raktárak, ahova bármikor (a nyitvatartási időn belül) elvihetjük az éppen nem használatos dolgainkat vagy kihozhatjuk azokat, ha éppen szükségünk van rájuk. A saját tárolóhoz persze az is hozzátartozik, hogy a mi felelősségünk a teremben rendben tartása, romlandó, kellemetlen szagot árasztó vagy illegális tárgyakat ott tárolni nem megengedett.

 

A legjobb self storage budapesti lehetőséget a Raktárkirály kínálja. A kiadó raktárak 8. kerületben számos megoldást kínálnak, szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő, minden igényét kielégítő raktárhelyiséget. A bérleti szerződés megkötése után a kiadó tárolót saját raktárként kezelhetjük. Az önkiszolgáló raktáraknál nem kell várnunk senkire, hogy értékeinkhez hozzáférjünk. Viszont a rakodást is magunknak kell megoldanunk.